Padel World Press.- Emotie, gelijkheid, grote spanning en constante alternatieven... Dat waren enkele van de hoogtepunten van een levendige ontmoeting, die de toeschouwers van begin tot eind scherp hield... Sanyo Gutiérrez-Maxi Sánchez en Matthias Diaz-Ale Galan, twee van de meest fitte koppels van het moment, maten opnieuw hun kracht en, zoals verwacht, was het resultaat een waar duel van de titanen, vol acties om nooit te vergeten.

In de eerste set werden de ongedwongen fouten van Díaz en Galán, na een scorefase waarin er een pauze was in het voordeel van elk paar, een last voor hen, maar ondanks alles kwamen ze plotseling tot de dood in die Maxi Sánchez toonde een groot succes (6-7).

Achter op het scorebord wisten de leerlingen van Jorge Martínez en Mariano Amat dat ze de dynamiek van de wedstrijd moesten veranderen en daarom besloten ze agressiever te zijn en een hoger speltempo in te stellen. Met onwankelbaar vertrouwen in hun kansen bereikten ze de achtste game, waarin ze de opslag van hun rivalen braken. Meteen daarna consolideerden ze de rust en brachten de wedstrijd in evenwicht (6-7 en 6-3).

In de derde en laatste set legde Matías Díaz-Ale Galán opnieuw hun ritme op en hoewel ze een 5-2 voorsprong hadden, zagen ze hoe Sanyo en Maxi dichterbij kwamen op het scorebord (5-4). Verre van hun kalmte te verliezen, en hoewel ze in de tiende game twee breakpoints moesten redden tegen, De krijger en 'Galántico' ze trokken ras en talent om de overwinning te behalen na bijna 2 uur en 45 minuten spelen (6-7, 6-3 en 6-4).

Hieronder zie je de geweldige samenvatting van deze wedstrijd, voorbereid door het World Padel Tour-team.

De show stopt niet en we kunnen alleen maar zeggen... Enjoy the Game!!!

Bron en afbeelding: Wereld Padel Tour

* U kunt al het nieuws in de wereld van paddletennis volgen in onze profielen Facebook y Twitter en abonneer je op onze Nieuwsbrief dagelijks nieuws.