Padel Wereldpers - Spanning, strijd en veel paddletennis was wat er werd ervaren in de ronde van XNUMX van de World Padel Tour Gemeenschap van Madrid Master 2022 met als resultaat de langverwachte prijs van het spelen van de langverwachte kwartfinales.

Een van de eerste wedstrijden was die tegen twee van de revelatieduo's van het seizoen, Momo Gonzalez en Alex Ruiz gezichten werden gezien met hun beulen in de Cascáis Open, Mikel Yanguas en Coki Nieto in een eindeloze wedstrijd van twee sets.

Gelijkheid nam het over Magische Doos van Madrid, de twee paren gingen voor alles en dat was al snel terug te zien op de baan. Geen van de twee koppels slaagde erin hun spel aan de ander op te dringen, waardoor de eerste set in de moest worden beslist tiebreak, die aan de kant van de Andalusiërs viel (6-7).

De tweede set volgde dezelfde trend, met dit verschil dat de genadeslag werd gegeven door Momo en Alex om een ​​zware wedstrijd tussen twee paren te winnen die tot het einde zullen vechten om in de Final Master van Barcelona te staan. (5-7)

Momo-en-Alex
Momo-en-Alex-World-Padel-Tour

Een andere van de grote wedstrijden van de dag was degene die geconfronteerd werd met Javi Garrido en Lucas Campagnolo, in een ongelooflijke vorm, en het duo dat de "verrassing" van het toernooi bezorgde door de nummer twee van de wereld te winnen, Ramiro Moyano en Francisco Gil.

In de eerste set domineerde gelijkheid met twee koppels die een aanloop hadden genomen om de top te bereiken in dit toernooi. De twee duo's toonden hun beste versie, zozeer zelfs dat pariteit niet ophield de hoofdrolspeler in de Magic Box te zijn en, nogmaals, alles moest worden opgelost in de tiebreak. Un bandbreuk dat het Spaans-Braziliaanse koppel beter op voorsprong kwam in de wedstrijd. (7-6)

In de tweede set veranderde alles en Ramiro en Xisco ze waren losgekoppeld van de partij, de binden Het viel op hen als een kruik koud water en ze wisten niet hoe ze zich moesten herstellen. Garrido en Campa Ze stopten niet met het tonen van hun beste versie en wisten de wedstrijd met een daverende te winnen 6-2 end.

Een wedstrijd, niet zo zelfs, was degene die ze speelden Franco Stupaczuk en Pablo Lima geconfronteerd Gonzalo Rubio en Miguel Benitez. Het Argentijns-Braziliaanse koppel kwam veel beter in de wedstrijd en met een reeks van breaks op de juiste momenten maakten ze de eerste mouw af met een 6-3. In de tweede set de machinerie van Paul en Frank Het was helemaal ingesmeerd met een ongelooflijke weergave van paddletennis waarvoor het paar dat van vorige kwam niets kon doen. (6-1)

Lima-en-Pablo

Maxi Sanchez en Lucho Capra gezichten werden gezien voor Agustin Gomez Silingo en Juan Cruz Belluati in een duel van Argentijnen dat veel strijd en vooral veel spanning beloofde.

Maxi en Lucho Ze begonnen de wedstrijd heel goed, met een Lucho Capra de beste versie weergeven en een Maxi Sánchez die werkelijk alles bereikte. Een padel die zeer goed wordt beheerd door het Argentijnse stel dat al snel zijn vruchten zag in de vorm van breaks die in de eerste set de weegschaal naar hen toe tikte met een 6-3.

De tweede set was gelijkmatiger, Silingo en Belluati ze slaagden erin om de sensaties te verbeteren in vergelijking met de eerste set en de pariteit was groter. Maar Lucho en Maxi Ze verbraken op geen enkel moment de verbinding en een pauze op het juiste moment bezorgde hen de overwinning van de wedstrijd om door te gaan naar de kwartfinales. (6-4)

Nummer één kwam op de baan, Ale Galan en Juan Lebron dat de gezichten werden gezien tegen een duo dat ze heel goed kennen Jon Sanz en Miguel Lamperti. De nummer één nam de controle over het spel met 3-0 met een super toffe peddel, maar Jon en Miguelito ze haalden hun klauwen tevoorschijn en slaagden erin de wedstrijd te binden tot de 4-4. Maar de nummer één brak de service in de tiende om de eerste set te pakken. (6-4). De volgende begon gelijk maar tot de rust kwam de zesde door van Galan en Lebron die bepalend was voor de uitslag van de wedstrijd. (6-2)

Lebron-en-Galan

De finalisten van de Cascais Open, Paquito Navarro en Martin Di Nenno betrad de arena om mee te duelleren Raul Marcos en Ivan Ramirez, een duo dat een geweldig toernooi doet.

hoe zijn ze eruit gekomen Paquito en Di Nenno, met een weergave van paddletennis die het publiek deed trillen elke keer dat ze de bal aanraakten. Paquito haalde zijn arsenaal aan klappen tevoorschijn om snel zijn spel op te leggen en Di nenno Ze houden het ritme van het spel vast met continue slagen waardoor het rivaliserende stel uiteindelijk faalde 2-6 in de eerste reeks. In de tweede set profiteerden Raúl en Iván met een zeer snel spel van de mini-disconnectie van Paquito en Di Nenno 3-0, maar het Spaans-Argentijnse duo kreeg met zes wedstrijden op rij de pass naar de kwartfinales. (3-6)

draai naar "The King" Belasteguin en Arturo Coello, rivalen, een koppel dat een spectaculair toernooi heeft, Alvaro Cepero en Jesus Moya. Gelijkheid overspoelde de Caja Mágica in deze wedstrijd, ze braken Belle en Arthur maar ze hebben opnieuw samengesteld Alvaro en Jezus zelfs de wedstrijd. Eindelijk kregen Bela en Coello de laatste pauze en zetten de wedstrijd op de rails (6-4). Het volgende spel volgde dezelfde trend, Belle en Arthur eerst slaan, Alvaro en Jezus ze vochten alles behalve eindelijk weer 6-4.

De dag werd afgesloten met de wedstrijd tussen Faith Chingotto en Juan Tello geconfronteerd Josete Rico en Agustí Gutiérrez. De wedstrijd begon heel gelijk, tot de vierde game, waar het Argentijnse duo de eerste klap uitdeelde in de vorm van breken. Een break die bepalend was voor de uitslag van het einde van de eerste set (6-3). De volgende set volgde hetzelfde patroon, maximale gelijkheid tot de pauze van John en Faith die hun overwinning consolideerden en naar de kwartfinales gingen. (6-3)

* U kunt al het nieuws in de wereld van paddletennis volgen in onze profielen Facebook y Twitter en abonneer je op onze Nieuwsbrief dagelijks nieuws.