Padel Wereldpers - De favoriete koppels maken hun huiswerk aan het begin van de World Padel Tour Gemeenschap van Madrid Master het bezegelen van hun pas voor de ronde van XNUMX.

De herenronde van XNUMX begon in de Caja Mágica met een spannende wedstrijd ertussen Aranza Osoro en Jessica Castelló Vs Marta Talaván en Nuria Rodríguez. De nummer 6 van de WPT-ranglijst begon aarzelend, een feit dat hen in de eerste momenten van de eerste set in de problemen bracht. Uiteindelijk herstelden ze zich en wisten ze met veel lijden de eerste ronde te winnen (7-5). Dit motiveerde alleen zijn rivalen, Marta en Nuria die ze met een dosis puur paddle-tennis vernietigden Osoro en Castelló met een botte 1-6 het spel gelijk te trekken. De wedstrijd was gelijk, maar het was op de laatste momenten dat De Viking en Jessica Ze kregen een pauze die hen een plaats opleverde in de ronde van XNUMX (6-4). Nu zullen ze ermee te maken krijgen Andrea Ustero en Alejandra Alonso die met een dubbel 6-3 won van Melania Merino en Esther Carnicero.

De volgende wedstrijd van de dag stond voor de deur Marita Ortega en Gemma Triay contra Lorena Rufo en Alix Collombon, Een uitdaging a priori behoorlijk moeilijk, maar die de spelers van Madrid en Menorca met gezag oplosten voor een dubbel 6-3. Nu is het tijd om elkaars gezichten te zien Marta Caparros en Teresa Navarro die hun ticket voor de achtste finales behaalden met een geweldige wedstrijd tegen Lara Arruabarrena en Ana Fernández De Ossó (6-4 en 6-2).

Alejandra Salazar en Sofía Araujo bereikten ook hun doel en wonnen met gemak van Patricia Martínez en Águeda Pérez door 6-1 6-3. Ze wachten op je in de ronde van XNUMX Carolina Orsi en Carla Mesa die een comfortabele overwinning behaalde tegen Lorena Vano en Letizia Manquillo door a dubbel 6-1.

Tamara Icardo en Virginia Riera Ze zullen ook in de ronde van XNUMX zitten na het overwinnen van een zeer zware wedstrijd die ze hebben opgelost 7-6 6-4 ante Noa Cánovas en Jimena Velasco. de nº5 zal worden geconfronteerd Lucia Martínez en Carmen Goenaga, die de ronde van XNUMX haalde door 6-2 6-3 geconfronteerd met een ingewikkeld stel zoals zij Carmen Castillon en Nuria Vivancos.

* U kunt al het nieuws in de wereld van paddletennis volgen in onze profielen Facebook y Twitter en abonneer je op onze Nieuwsbrief dagelijks nieuws.