Padel World Press.- Intense en spannende dag van de halve finales van de vrouwen van Las Rozas Open. Om te beginnen trilden de fans met een duel tussen de paren 2 en 3 van de Ranking: Paula Josemaria – Ari Sanchez geconfronteerd Lucia Sainz – Bea Gonzalez.

Zonder hun kwartfinale te hoeven spelen vanwege het verlies van hun rivalen, wisten Josemaría en Sánchez het hoofd koel te houden om terug te komen van een 0-2-achterstand en met gezag keerden ze de situatie om en wonnen de eerste set met 6-4.

In de tweede set behielden de koppels hun service in de beginfase en vonden Lucía's break en Bea onmiddellijk antwoord, zodat de stand 4-4 was. Op dat moment pakten Ari en Paula de diensten van hun tegenstanders en daarmee bezegelden ze de overwinning met 6-4 en 7-5, waarmee ze zich plaatsten voor een nieuwe finale.

De Martas, gelanceerd

In de tweede helft van het toernooi stonden de Martas voor de vierde keer dit seizoen tegenover Delfi Brea – Tamara Icardo. Tot nu toe waren alle duels in een overwinning geëindigd in het voordeel van de laatste... Maar elke wedstrijd is een wereld.

Bij deze gelegenheid, in de eerste set, hebben Marta Ortega en Marta Marrero een aantal zeer moeilijke situaties gered en eindigden ze op voorsprong op het scorebord (6-4). Al in het tweede kwart kwamen Delfi en Tamara op een 2-4 voorsprong. Hoewel hun rivalen de stand op 4-4 zetten, knarsten Brea en Icardo opnieuw op hun tanden en stuurden de wedstrijd naar de derde en laatste ronde (6-4 en 4-6).

Daarin werden pauzes en tegenaanvallen uitgewisseld, maar in die 'mooie waanzin' waren het Ortega en Marrero die het meest succesvol waren en daarmee bereikten ze hun eerste finale van het jaar (6-4, 4-6 en 6-4)

De activiteit stopt niet bij Valencia Open en we kunnen alleen maar zeggen... Geniet van het spel!!!

Onthoud dat je alle kruisjes en markeringen van het toernooi kunt bekijken door op deze link te klikken.

beelden: Wereld Padel Tour

* U kunt al het nieuws in de wereld van paddletennis volgen in onze profielen Facebook y Twitter en abonneer je op onze Nieuwsbrief dagelijks nieuws.

delen
vorig nieuwsberichtKungsbacka Open II: De wedstrijd is aan de gang tussen Portugezen
volgende artikelKungsbacka Open II: niet-gepubliceerde finale om de titel te definiëren
Padel World Press is een online krant gewijd aan de wereld van paddletennis die 24 uur per dag het laatste uur van de op één na meest beoefende sport in Spanje zal aanbieden. Nieuws, interviews, reportages, analyses... Alle fans zullen van padel kunnen genieten vanuit een nieuw gezichtspunt, altijd onder de ernst, journalistieke nauwkeurigheid en kennis van een team met meer dan tien jaar ervaring in de wereld van padel.