Padel Wereldpers - De ronde van XNUMX van de WPT La Rioja Open laat enkele verrassingen achter, zoals de overwinning van Lucas Bergamini en Victor Ruiz tegen Fernando Belasteguin en Sanyo Gutiérrez.

De eerste van de verrassing van de dag van ronde van XNUMX in de WPT La Rioja Open sprong in de wedstrijd tussen Fernando Belasteguin en Sanyo Gutiérrez Vs Lucas Bergamini en Victor Ruiz. De gelijkheid tussen de twee koppels was duidelijk tijdens de eerste set, sterker nog, alles leek erop te wijzen dat de bandbreuk zou beslissend zijn voor de uitslag, maar dit zat niet in de plannen van Lucas en Víctor die met twee wedstrijden op rij de eerste pakten om op voorsprong te komen op het scorebord (5-7). in de tweede set Bella en Sanyo ze merkten de vermoeidheid van de eerste set op en raakten in een neerwaartse spiraal, Víctor en Lucas profiteerden hiervan om een ​​pass naar de volgende ronde te krijgen (3-6).

Victor Ruiz
Victor Ruiz

Een van de grote wedstrijden van de dag was het kolossale duel tussen Miguel Lamperti en Juan Cruz Belluati contra Marc Quilez en Toni Bueno. Vier spelers die het Argentijnse publiek lieten trillen met een authentieke wedstrijd die in twee oneindige sets werd beslist. En het is dat het werk, de weerstand, de concentratie en vooral de kwaliteit van vier paddle-tennistalenten de perfecte ingrediënten waren om de beste wedstrijd van de achtste finales te smeden. Alleen door details behaalden ze de overwinning Miguel Lamperti en Juan Cruz Belluati, die na deze zware strijd veel zal moeten rusten (6-7 en 6-7).

lamperti
lamperti

Een andere van de zwaarste wedstrijden van de ronde van XNUMX was de confrontatie tussen Maxi Sanchez en Lucas Campagnolo Vs Edu Alonso en Juanlu Esbri. Edu en Juanlu hebben ons al laten zien waartoe ze in staat zijn in de laatste rondes van toernooien, een koppel met een ongelooflijke persoonlijkheid die voor niemand terugdeinst. Dit is hoe Maxi Sánchez en Lucas Campagnolo het hebben ervaren, die twee supergelijkmatige sets nodig hadden om hun wedstrijd op te lossen tegen deze kinderen die blijven groeien op het circuit (7-5 en 7-6).

Maxi Sánchez

Ze draaiden zich om om elkaars gezichten te zien Pablo Cardona en Ivanxo Ramírez contra Fede Chingotto en Javi Garrido na de verrassing die het vorige koppel gaf in het eerste toernooi van het jaar. Gelijkheid heerste in het licht zodra het spel begon, de twee paren gebruikten een energieke peddel waarbij elke mislukking fataal kon zijn, daarom waren alleen de bandbreuk kon het eindresultaat bepalen. A bandbreuk die naar Javi en Fede glimlachte om vooruit te komen op het scorebord (6-7). In de volgende set veranderde de film, Javi en Fede namen de controle over de wedstrijd en versloegen comfortabel hun tegenstanders in de laatste set om de ronde te krijgen (2-6).

Franco Stupaczuk en Martin Di Nenno blijven lief na hun overwinning in het eerste toernooi Eerste Padel van het seizoen en afgezien van een specifiek moment waarop Diestro en Pincho de krachten wisten gelijk te trekken, vooral in de tweede set, slaagden de Superpibes erin hun wedstrijd met groot gezag op te lossen (6-1 en 6-4).

* U kunt al het nieuws in de wereld van paddletennis volgen in onze profielen Facebook y Twitter en abonneer je op onze Nieuwsbrief dagelijks nieuws.

delen
vorig nieuwsberichtDe favorieten zijn nog springlevend op de WPT La Rioja Open
volgende artikelNavarro en Tello vallen in de achtste finales tegen de Argentijnse parels
Padel World Press is een online krant gewijd aan de wereld van paddletennis die 24 uur per dag het laatste uur van de op één na meest beoefende sport in Spanje zal aanbieden. Nieuws, interviews, reportages, analyses... Alle fans zullen van padel kunnen genieten vanuit een nieuw gezichtspunt, altijd onder de ernst, journalistieke nauwkeurigheid en kennis van een team met meer dan tien jaar ervaring in de wereld van padel.