Padel Wereldpers - Overwinning lijdt in het debuut van het echtpaar bestaande uit Paquito Navarro en Juan Lebron! En in zijn eerste wedstrijd van de ronde van 32 van de Brussels Premier Padel P2 Ze stonden op het punt te knielen voor het samengestelde duo Chipi Muñoz en Javi García.

Het hoogtepunt van de dag was zonder twijfel het langverwachte debuut van Juan Lebron en Paquito Navarro. Een stel dat, zoals ze op hun sociale netwerken hebben opgemerkt, alles wil nastreven. Maar de realiteit is dat het een stel is dat, ondanks de individuele kwaliteit die beide spelers bezitten, hun project nog moet voltooien.

Dit is waarom Jaime Chipi Muñoz en Javi García, Veel vloeiender dan de Andalusiërs, ze begonnen het spel zonder complexen. Ze kregen snel een breken, en maak direct daarna nog een pauze die de zaken erg ingewikkeld maakte Navarro en Lebron (5-1). Op de bank van de favorieten gingen de alarmbellen af ​​die zagen hoe de eerste set hen ontglipte waarin zij zich niet konden herstellen van de breaks. (6-3).

De wedstrijd begon gelijk te worden, Paquito en Juan Ze begonnen hun beste versie aan het Belgische publiek aan te bieden. Jaime Chipi en Javi García hielden echter niet op met geloven en bleven het de Sevilliaan en de man uit Puerto de Santa María erg ingewikkeld maken. 5-5 op het scorebord, en nu wonnen Lebron en Navarro twee wedstrijden op rij en pakten daarmee het tweede doelpunt van de wedstrijd (7-5).

De derde was een makkie voor de debutanten, aangezien het gebrek aan motivatie van hun tegenstanders overduidelijk was. Paquito en John, met de padelmachine goed geolied, neutraliseerden hun tegenstanders in hun bijna perfecte derde set (6-1).

* U kunt al het nieuws in de wereld van paddletennis volgen in onze profielen Facebook y Twitter en abonneer je op onze Nieuwsbrief dagelijks nieuws.