Padel World Press - José Rico en Agustín Gutiérrez Ze behalen een zwaarbevochten overwinning tegen Ramiro Moyano en Xisco Gil die net een prima wedstrijd hadden gespeeld tegen Momo González en Alex Ruiz.

De eerste game van de ronde van XNUMX beloofde een show, Coki Nieto en Martin Di Nenno stond tegenover Pincho Fernández en Garcia Diestro.

Een wedstrijd waarin Coki en Martin ze kwamen binnen met maximale concentratie, ijzeren verdediging en met zeer goede keuzes in het laatste schot. De Spaans-Argentijns koppel Hij creëerde een wervelwind van paddle-tennis die zijn rivalen niet konden stoppen. Dit resulteerde in een nogal omvangrijk resultaat in de eerste set, 6-2 voor Martin Di Nenno en Coki Nieto.

De tweede set was heel anders, Pincho en Righty Ze begonnen beter aan de wedstrijd met meerdere games in hun voordeel om een ​​gaatje op het scorebord te slaan. Maar Martin en Coki ze verloren geen gezicht in de wedstrijd en maakten de set gelijk tot de 5-5, leek alles in de tiebreak. Maar het Spaans-Argentijnse koppel was niet klaar voor de klus en pakte met twee games op rij de set en de match (7-5).

En het geweldige spel van de dag, Fernando Belasteguin en Arturo Coello tegen een stel dat ons elke week reden geeft om te denken dat ze binnenkort bovenaan zullen staan, Juanlu Esbri en Edu Alonso.

Al in de eerste set kon je zien hoe de hele game zou verlopen, of in ieder geval de eerste set. Juanlu en Edu ze lijken hun hele leven in de ronde van XNUMX te hebben gespeeld; Zelfvertrouwen, persoonlijkheid, strijd en natuurlijk kwaliteit. De wedstrijd was zo gelijk dat alleen de bandbreuk zou de eerste set oplossen. Zo was het, Bela en Coello ze pakten de eerste set met het overwinnen van a bandbreuk erg ingewikkeld (7-6).

De motivatie van de jonge spelers ging niet weg met die eerste set, sterker nog, ze werd zo sterk dat ze een extra versnelling aan hun spel toevoegden. Iets wat heel moeilijk was. Zo was het, Juanlu en Edu die een spectaculaire paddle-tennis lieten zien, wonnen de tweede set Bella en Coello, waardoor de tafels op het scorebord komen te staan (4-6).

Alles zou beslist worden in de derde set, een set die, hoe kan het ook anders, begon met maximale pariteit. Eigenlijk tot 3-3 de eerste werd niet verbruikt breken, een break van Bela en Coello die definitief was voor de toekomst van de wedstrijd. Het Spaans-Argentijnse koppel staat morgen in de kwartfinales (6-3).

316115140_5557623197624098_5748651070418347788_n
Wereld Padel Tour Buenos Aires Meester

Een van de andere wedstrijden van de dag was degene die tegenover stond Ramiro Moyano en Xisco Gil, een koppel in topvorm tegen een krijgerspaar dat alles zou geven, José Rico en Agustín Gutiérrez.

De wedstrijd was hoogst onwaarschijnlijk, de eerste set begon zoals verwacht. Ramiro Moyano en Xisco Gil domineerden de wedstrijd met een ordelijke en zeer tactische paddle-tennis, praktisch ondoordringbaar. Dit resulteerde in het scoren van het eerste doelpunt van de wedstrijd en zo kwam de wedstrijd weer op gang (3-6).

Maar de dingen veranderden radicaal in de tweede set, José en Agustín begonnen hun beste niveau te tonen, dit betrapte onverwachts het Spaans-Argentijnse duo dat niet wist hoe ze de aanvallen van hun rivalen moesten blokkeren, die daarentegen werden losgelaten. Jose Rico en Agustin Gutiérrez ze draaiden de score om met twee praktisch perfecte sets, uitstekend in alles. Als dit koppel erin slaagt om door te gaan met dit niveau, kunnen ze elke tegenstander veel schade toebrengen. Jose Rico en Gutiérrez in de kwartfinales van de Buenos Aires Padel Master.

Augustin-Gutiérrez

Drie Argentijnen kwamen de baan op in weer een van de hete wedstrijden van de dag, Miguel Lamperti en Jon Sanzo gezichten werden gezien tegen Agustin Tapia en Sanyo Gutiérrez. Sanyo en Tapia begonnen het spel zonder hun rivalen een enkele optie te geven. Tapia arriveerde en maakte alles af, en Sanyo hield het tempo van de wedstrijd zoals hij wilde. 1-6 in de eerste set zonder te verknoeien. De volgende was strakker. Het vermogen van het paar Jon Lamperti Het is legendarisch, maar het was niet genoeg om de wedstrijd gelijk te trekken, die, voor de laatste details, Tapia en Sanyo namen om hun pass naar de kwartfinales te bezegelen (4-6).

Twee andere Argentijnen deden mee aan de 20×10, Maxi Sanchez en Lucho Capra, naar de andere kant, Paquito Navarro en Mikel Yanguas. Paquito en Mikel vinden de formule om samen geweldige dingen te doen. De Sevilliaanse links is verwoestend en Mikel begeleidt hem perfect met die kwaliteit die hij koestert. Ze gaven Maxi en Lucho geen optie. 3-6 voor Mike en Paco.

In de volgende wedstrijd veranderde het, Maxi en Lucho zagen kansen om de wedstrijd gelijk te trekken en die wilden ze niet missen. De tweede set was zeer gelijk opgaand, het kon van beide kanten vallen, maar uiteindelijk een genadeslag van het Spaanse duo in de vorm van breken brak de droom van het Argentijnse koppel (5-7). Paco en Mike staan ​​morgen in de kwartfinales.

Ze behaalden ook een overwinning, deels comfortabel, Franco Supaczuk en Pablo Lima tegen Javier Barahona en Javi García Mora. El Chaqueño, aangemoedigd door zijn fans, liet samen met Cañón de Porto Alegre zijn beste versie zien voor enkele rivalen die niets konden doen om het goede spel van hun rivalen, die de eerste set met 2-6 wonnen, tegen te gaan. In de tweede probeerde Los Javis het en waren bijna Franco en Pablo aan het schrikken, maar ze kregen uiteindelijk hun pass naar de volgende ronde met het minimum (4-6)