Padel World Press – Tamara Icardo en Virginia Riera Zij zullen proberen hun eerste titel van het jaar tegen te winnen Delfi Brea en Bea Gonzalez in een wedstrijd waarin de vonken er zeker uit zullen vliegen.

Tamara Icardo en Virginia Riera Zij verzekerden zich van een plaats in de finale van de WPT Mexico Open 2023 na een uitstekende prestatie in de eerste halve finale, waar ze Jimena Velasco en Noa Cánovas versloegen met een dubbele 6-4. Ondanks het hardnekkige verzet van Velasco en Cánovas, die de stand op 2-2 brachten, Icardo en Riera profiteerden van een lichte terugval in de prestaties van hun tegenstanders aan het einde van de eerste set en wonnen de set met 6-4.

De wedstrijd kende een korte onderbreking vanwege een ziekte van Noa Cánovas, die medische hulp moest krijgen wegens duizeligheid voordat ze terugkeerde naar het veld. In de tweede set, na een pauzewisseling in de eerste twee games, Beide paren wisten hun opslag vast te houden tot de tiende game., waar Icardo en Riera voor de laatste break zorgden en de set met 6-4 afsloten.

Deze overwinning plaatst Tamara Icardo en Virginia Riera in hun derde finale van het jaar, waar ze komende zondag samen zullen proberen hun eerste titel te behalen. De ervaring van het koppel nummer 5 bleek cruciaal te zijn op de sleutelmomenten van de confrontatie, en prevaleerde boven de vasthoudendheid van Velasco en Cánovas, die tot het laatste moment onvermoeibaar vochten.

Nu zullen ze worden geconfronteerd Delfi Brea en Bea González, die hun ticket voor de finale van de WPT Mexico Open 2023 bezegelden vanwege de terugtrekking van hun tegenstanders. Ondanks een dominante start, waarin ze in de eerste set een comfortabele 5-0 voorsprong bereikten, De wedstrijd nam een ​​onverwachte wending toen Claudia Jensen en Vero Virseda moesten stoppen vanwege de ongesteldheid van Jensen, net nadat ze een pauze hadden weten te herstellen.

Deze opmars naar de finale wordt gepresenteerd als een mix van dominantie op het veld en ongebruikelijke omstandigheden. aangezien de terugtrekking van de tegenstanders de traditionele stroom van de confrontatie veranderde. Ondanks de omstandigheden zijn Brea en González nu samen op zoek naar hun vijfde titel op de World Padel Tour.

* U kunt al het nieuws in de wereld van paddletennis volgen in onze profielen Facebook y Twitter en abonneer je op onze Nieuwsbrief dagelijks nieuws.