Padel Wereldpers - Het teamkampioenschap van de eerste categorie in Madrid heeft al zijn winnaars van 2019: ster vrij in de categorie heren en Slang in vrouwelijke modus.

Een wedstrijd die geheel in Sanset Indoor Padel, de grootste indoorclub ter wereld, die vrijdag begon met de kwalificaties van de kwartfinales en, na het passeren van de halve finales, op zondag hun kampioenen van 2019 wist te behalen.

De spelers van Team Star Vie voor dames.

Bij de heren won Team Star Vie op zondag naar Chamartín om het kampioenschap te winnen dat hen in 2018 ontging na verlies van het Vibora-team in een van de meest gelijkmatige finales van de afgelopen jaren. Een team met leden die bekend staan ​​als Matías Díaz, Cristian Gutiérrez, Maty Marina of Momo González, dat dit jaar ja, erin slaagde om kampioen te worden en de titel te winnen.

En, in vrouwelijk, het Vibora-team wist zich ook te herstellen van de nederlaag van 2018 tegen Chamartín, zijn rivaal de vorige editie, en deze keer won hij de finale om het kampioenschap te winnen en de titel te winnen dankzij spelers als Marta Ortega, Alba Galán, Lorena Alonso of Verónica Virseda.

Een toernooi dat, zoals elk jaar, een van de grootste padelfestivals in Madrid is en dat honderden fans verwelkomde in de faciliteiten van Sanset Padel Binnen, vooral op zondag.

* U kunt al het nieuws in de wereld van paddletennis volgen in onze profielen Facebook y Twitter en abonneer je op onze Nieuwsbrief dagelijks nieuws.