Padel World Press – Franco Stupaczuk en Martín Di Nenno sZe zullen het opnemen tegen Juan Lebron en Ale Galán in de tweede halve finales van de WPT Amsterdam Padel Open.

Een felbegeerd ticket voor de halve finale werd verloot tussen twee koppels die een voortreffelijk toernooi achter de rug hadden. In de blauwe hoek "De Superpibes", die hun laatste laatste nederlaag tegen Lebron en Galán wilden goedmaken, en in de rode hoek Juan Cruz Belluati en Javi Ruiz dat zij hierin hebben aangetoond WPT Amsterdam Padel Open dat kan het leven onmogelijk maken voor elk koppel op de ranglijst.

Franco en Martín gingen energieker de eerste set in. Het omkrullen van het Stupa-hek veroorzaakte grote schade aan de verdediging van het Spaans-Argentijnse duo en aan de andere kant Martín Di Nenno was vrijwel onbreekbaar. Het Argentijnse duo was ON FIRE en binnen een paar minuten wonnen ze de eerste set (6-3).

Maar dit was nog maar net begonnen. Belluati en Ruiz werden wakker en stelden een ongelooflijke spelstrategie samen, gekruid met de kwaliteit van de Argentijn en de punch van Javi Ruiz met een onberispelijke schotselectie. Degenen die de rivalen naar het canvas stuurden waren Javi Ruiz en Juan Cruz Belluati met een bijna perfecte set (6-2). De wedstrijd moest nog beslist worden.

Het spel was te gek! Nu waren ze dat weer Franco Stupaczuk en Martin Di Nenno degenen die uit hun as herrezen en rechtstreeks naar de halve finales gingen. De Spanjaard en de Argentijn konden niets doen om het padelfestival te blokkeren dat de super kinderen, die zo het voorlaatste ticket voor de halve finales bemachtigde.

Martin-Di-Nenno

Het laatste ticket voor de grote halve finales van de WPT Amsterdam Padel Open zet “Los Gutiérrez” op het podium Sanyo en Augustinus en anderzijds naar a Ale Galan en zelfs Juan Lebrón in topvorm.

De wedstrijd begon positief voor de Argentijnen. Sanyo en Agustín raken steeds meer met elkaar verbonden en dat is te zien op de baan. Ze hielden het tempo van de wedstrijd gedurende de hele eerste set vast, en dat in een paar minuten en met twee verschil breaks, wisten ze de eerste heat te pakken (3-6).

Maar dit was slechts het voorgerecht. Ale en Juan kwamen goed op gang en begonnen hun beste versie te laten zien. Die versie die we op het laatste toernooi al zagen en waardoor ze bijna niet meer te stoppen zijn. De man uit Puerto de Santa María en de man uit Madrid pakten de tweede set en brachten de wedstrijd in evenwicht met een vrijwel perfecte set (6-1).

De laatste set en gelijkheid begonnen de hoofdrolspeler te worden. Zes wedstrijden, drie voor elk team en alles moet nog beslist worden (3-3). De padel die deze vier spelers lieten zien was van vele karaat! In een onverwachte wending naarmate de wedstrijd vorderde, slaagden Ale en Juan erin om twee wedstrijden op rij te spelen om een ​​gat op het scorebord te slaan en de wedstrijd in de volgende wedstrijd af te sluiten. (5-3) maar Sanyo en Agustín gooiden de handdoek niet in de ring en speelden direct daarna een wedstrijd (5-4). Ale en Juan zouden hun opslag moeten winnen om de wedstrijd te winnen, en dat deden ze. De Spanjaarden staan ​​morgen in de halve finales.

* U kunt al het nieuws in de wereld van paddletennis volgen in onze profielen Facebook y Twitter en abonneer je op onze Nieuwsbrief dagelijks nieuws.