Padel Wereldpers - Ramiro Moyano en Xisco Gil worden met grote autoriteit opgelegd Lucas Campagnolo en Jon Sanz en, in de vrouwelijke ranglijst, Paula José Maria en Ari Sánchez overreden Tamara Icardo en Lucia Sainz.

Ramiro-en-Xisco-halve finale

De eerste wedstrijd van de dag stond tegenover een van de revelatiekoppels van het toernooi, Lucia Sainz en Tamara Icardo tegen de nummer één van de wereld, Paula José Maria en Ari Sanchez.

Extremadura en Reus Ze begonnen de wedstrijd overweldigend, met een snelle, effectieve en ondoordringbare padel in de verdediging. De nummer een domineerde alle fasen van de wedstrijd en neutraliseerde binnen enkele minuten Tamara en Lucia dat ze een authentiek padelfestival bijwoonden door Ari en Paulita (6-0)

Paulita-halve finale

De tweede begon met dezelfde situatie, Tamara en Lucia die een spectaculair toernooi hebben, konden de aanvallen van hun rivalen niet blokkeren, wat resulteerde in een verbroken verbinding vanwege wanhoop. Paula en Ari Ze volgden hun eigen en wisten uiteindelijk de tweede set te winnen door een ander krachtig 6-1. Ongelooflijke nummer één in de wereld!

Ari-halve finale

Zeer overtuigend was ook de overwinning van Ramiro Moyano en Xisco Gil, indrukwekkend in dit toernooi, tegen een ander van de revelatiekoppels van het toernooi, Lucas Campagnolo en Jon Sanz. Er werd een hoogspanningswedstrijd verwacht, maar de waarheid is dat Ramiro en Xisco veel meer gefocust en gefocust naar buiten kwamen.

De eerste set was een ware storm van padel gemaakt door het Spaans-Argentijnse stel. Xisco absoluut alles bereikt en Ramiro hij nam gewoon goede beslissingen, een perfecte combinatie die resulteerde in een scheve overwinning in de eerste set om de wedstrijd weer op de rails te krijgen (2-6).

Ramiro-halve finale

De tweede set begon Lucas en Campa ze lieten nog steeds niet hun beste versie zien, integendeel, Ramiro en Xisco Ze lieten hun voet niet op het gaspedaal zakken en bleven een totale peddel vertonen met een agressieve aanval, een verdediging die onmogelijk te overwinnen was en, natuurlijk, het gevecht van elke bal alsof het de laatste was. De set eindigde met een klinkende 6-1 die hen regelrecht in de finale plaatst.

* U kunt al het nieuws in de wereld van paddletennis volgen in onze profielen Facebook y Twitter en abonneer je op onze Nieuwsbrief dagelijks nieuws.