Padel Wereldpers - In Egypte wordt een intense dag beleefd door meerdere spelers die voor het einde van de spelen moeten stoppen. De eerste was Martin Di Nenno, later Agustín Gomez Silingo en de laatste Jose Garcia Juist.

De dag begon 's middags met de volgende ronde met de wedstrijd die tegenover aa . stond Ale Galán en Juan Lebrón voorop a Pincho Fernández en José García Diestro. De eerste set begon en de nummer één gingen met veel enthousiasme de 20 × 10 binnen, zo erg zelfs dat ze in iets meer dan 40 minuten de eerste wonnen door 6-2. Maar er was iets mis met de rivalen, met name in José García Diestro dat vind ik leuk Zeg Nenno, Hij moest zich terugtrekken uit het spel.

Ale-Galán-en-Juan-Lebrón

De volgende om de scène te betreden waren Ramiro Moyano en Jon Sanz, twee spelers in zeer goede vorm, tegen Fede Chingotto en Javi Garrido, een ander koppel belde om er een heel goed toernooi van te maken. De eerste set begon met een maximale gelijkheid tussen twee koppels die geen verloren bal afstonden, een titanengevecht tussen twee perfect gesmeerde paddletennismachines waarin alleen de bandbreuk zou de score uit balans brengen. De winnaars waren Moyano en Sanzo wie heeft de eerste mouw (7-6). In de tweede raakten Moyano en Sanz een beetje in de war en hiervan werd geprofiteerd door de rivalen, die de tweede op een krachtige manier pakten (3-6). De derde set zou het resultaat van de wedstrijd markeren. Een set die het beter deed Moyano en Sanzo om naar de volgende ronde te gaan (6-3).

Wederom was het de beurt aan het stel bestaande uit Fernando Belasteguin en Arturo Coellodeze keer voor Maramolejo en Windahl, die met vertrouwen kwam na het verslaan? Javi Ruiz en Pablo Lijo. De eerste set, zonder veel complicaties voor de favorieten, die met een krachtig 2-6 Ze pakten de eerste set. De volgende wat meer gelijke viel ook aan zijn kant, niet zonder te lijden voor een koppel op een zeer goed niveau (4-6).

Arturo-Coello-en-Daniel-Windahl

Baptist en Goenaga Ze zijn ook lief in dit toernooi en na hun overwinning op een van de favoriete koppels in het toernooi hebben ze opnieuw gewonnen in een zware wedstrijd Barahona en García Mora. Meer dan twee uur spelen en drie kwellende sets, een wedstrijd die de jonge spelers niet lang zullen vergeten. De eerste set was opmerkelijk voor Baptist en Goenaga, die met een energieke en snelle peddel hun tegenstanders wisten te neutraliseren. Vanaf hier zou gelijkheid de hoofdrol spelen, de twee paren waren op een zeer goed niveau en geen van beide was beter dan de andere, daarom werden de volgende twee sets door het minimum opgelost. Een voor "Los Javis" die de tafels op het scorebord zette (7-5) en de volgende voor Baptist en Goenaga om de wedstrijd te winnen (4-6).

Premier Padel P1

Franco Supaczuk met Pablo Lima Ze sprongen naar 20×10 tegen een van de moeilijkste koppels om te verslaan, Javi Leal en Javi Rico. Maar hoe kwamen ze eruit? "De kloof" van Porto Alegre en El Chaqueño, Ze lieten geen ruimte voor verrassingen en met een zeer precieze peddel slaagden ze erin om veel schade aan te richten aan «The Jays» dat ze geen controle hadden over de Argentijns-Braziliaans koppel, eerste set 6-2. in de tweede set loyaal en rijk Ze werden wakker en slaagden erin hun rivalen in de boeien te slaan, maar het was te laat. Kalk en Stupa kreeg, met een breken verschil, los het op en ga door naar de volgende ronde.

Lima-en-Stupa-Premier-Padel

De avondsessie ging door Eerste Padel met de wedstrijd waarin Momo González en Alex Ruiz het opnemen tegen González Luque en Gonzalo Rubio. Momo en Alex Ze begonnen overweldigend zonder hun rivalen enige kans te geven om de eerste set te winnen door 2-6. Het volgende, al met de run van de eerste, hoefden de inwoners van Malaga zich alleen maar te laten gaan, met het goede gevoel voortgaand, om de tweede en de wedstrijd te pakken (3-6).

En de laatste wedstrijd met een ticket voor de volgende ronde beloofde een HOOGSPANNEND duel tussen Lucho Capra en Maxi Sanchez contra Lucas Bergamini en Victor Ruiz. Dit duel begon zeer gelijkmatig met de twee koppels zeer solide in de eerste set, maar de details ongelijk de eerste set in het voordeel van de Argentijnen 6-4. Hier begon de comeback door Luke en Victor die leed om de tweede set te winnen tegen een compact Maxi en Lucho (5-7), maar dat ze in de derde, met vertrouwen door het dak, de Argentijnen geen optie gaven en hun pass naar de kwartfinales bezegelden (3-6).

* U kunt al het nieuws in de wereld van paddletennis volgen in onze profielen Facebook y Twitter en abonneer je op onze Nieuwsbrief dagelijks nieuws.