Padel Wereldpers - Maximale gelijkheid in de ronde van XNUMX van de Wereld Padel Tour Amsterdam Open Morgen komen de eerste vier koppels van de Ranking in het spel!

De ronde van XNUMX begon in Amsterdam met een hoogspanningsduel tussen Carolina Navarro en Claudia Jensen y Marta Talavan en Sofia Araujo. Marta en Sofía kwamen beter in de 20×10 en met een krachtig spel van de Portugezen en een duizelingwekkend tempo van Talavan ze pakten de eerste set door 1-6. In de tweede set werden Carolina en Claudia een beetje wakker, maar het was niet genoeg om de aanvallen van . te stoppen Sofia en Martha die hun reis naar de ronde van XNUMX krijgen door 3-6.

Sofia-Araujo-World-Padel-Tour

In de volgende game kwamen de finalisten van de laatste in beeld WPT Madrid Meester, Aranzazu Osoro en Victoria Iglesias geconfronteerd Carlotta Casali en Maria E. Rodriguez, in een wedstrijd die in drie sets beslist moest worden.

De eerste zonder veel complicaties voor "De Viking" en Victoria die de set zonder enig probleem heeft opgelost en een effectieve en naadloze padel laat zien (6-2). In de tweede werden ze wakker Charlotte en Maria die zich erg op hun gemak begonnen te voelen op de baan, verbrak Aranzazu en Victoria de verbinding (3-6). Maar de Spaans-Argentijns duo ontwaakte opnieuw in de derde set en wist hun rivalen met een krachtige te neutraliseren 6-2 om je ticket voor de ronde van XNUMX te bemachtigen.

Ik kwam op het toneel Delphi Brea met een nieuwe partner voor dit toernooi wegens afwezigheid van tamara icardo die nog aan het herstellen is. Teresa Navarro zal de Argentijnse speler vergezellen in dit toernooi, dat met zeer goede gevoelens begon na het verslaan van het duo bestaande uit Ariadna Canella en Lea Godallier. Een bijna perfecte eerste set en een iets meer gelijkmatige tweede set waren voldoende om hun ticket voor de Ronde van XNUMX te bezegelen. (6-1 en 6-4).

Teresa-Navarro-en-Delfi-Brea-World-Padel-Tour

Identiek resultaat dat plaatsvond in de wedstrijd tussen de paren Alix Collombon en Jessica Castelló Vs Anna Cortiles en Sandra Bellver. In de eerste Alice en Jessica Ze lieten geen ruimte voor twijfel en gingen over hun rivalen heen met een gewoon perfecte padel (6-1). In de tweede kwamen ze binnen Bellver en Anna en gelijkheid nam de set over, a breken verschil was de trigger voor de set en de wedstrijd. Alice en Jessica ze zullen in achtsten zijn (6-4).

Een van de koppels kwam de baan op Wildcard, Marcella Koek en Steffie Weterings tegen een duo in topvorm, Ana C. Nogueira en Marina Martínez. De thuisploeg kwam zeer goed in de 20×10 en toonde hun beste versie tegen een Anna en Marina dat ze niet konden vertrekken op het scorebord, eindelijk en met de 5-5 ze hebben de breken dat gaf hen het voordeel op het scorebord (7-5). Ana en Marina werden zesde en wilden geen verrassingen meer, op deze manier en met een overweldigende peddel onderschreven ze een 6-1 hun rivalen om het spel te beëindigen.

Maria-Martínez-en-Ana-C--Nogueira-World-Padel-Tour
Maria-Martinez-en-Ana-C-Nogueira-World-Padel-Tour

Het was de beurt aan de "Atoom Tweelingen" die hun pass naar de ronde van XNUMX kregen in de zwaarste wedstrijd van de dag tegen een jong duo dat doorgaat met een spectaculair niveau, Sofia Saiz en Beatriz Caldera.

De wedstrijd werd beslist in twee sets, maar wat een twee sets! De wedstrijd begon met gelijkheid op het scorebord, geen van de koppels slaagde erin de formule te vinden om de peddel van het rivaliserende koppel te deactiveren. Daarom moest de eerste set in een lange tijd beslist worden bandbreuk wat natuurlijk op de details werd beslist. (6-7) voor de tweeling en de tweede.

De tweede was een replica van de eerste, waarbij de twee paren een energieke padel vertoonden, met ritme en met zeer goede beslissingen van beide paren. Nogmaals, je zou moeten beslissen over bandbreuk, die het voor de tweede keer op rij een beetje beter lukte Mapi en Majo Sánchez Alayeto (6-7).

Een andere van de ochtendduels was degene die geconfronteerd werd Carla Mesa en Lorena Rufo contra Giulia Sussarello en Chiara Papacena. De wedstrijd begon zeer gelijkmatig met twee koppels in topvorm die op leven of dood vochten voor een ticket voor de ronde van XNUMX. De spanning was merkbaar van de grote en alleen de bandbreuk kon een einde maken aan de eerste set. Zo was het, en de winnaars waren Carla en Lotharingen wie nam de eerste aanval? (7-6). Benzine raakte op voor Giulia en Chiara die zagen hoe Carla en Lotharingen ze gaven ze zo ver door dat ze ze met een leeg wezen achterlieten. (6-0)

Lorena-Rufo-Wereld-Padel-Tour

We gaan verder met enkele wedstrijden van de ochtendsessie, Lucia Martinez en Esther Carnicero werden gemeten tegen Marina Guinart en Noa Canovas. De eerste set was een padelfestival van Lucia en Esther die een verschil van twee breaks kreeg om op voorsprong te komen op het scorebord (6-3). Hier kwam het ontwaken van Marina en Noa, die geen afscheid wilden nemen van Amsterdam en tot het einde vochten tegen hun rivalen. De bandbreuk Ik zou beslissen of de wedstrijd voorbij was of dat we naar de derde gingen. Eindelijk eindigde de wedstrijd hier, Lucía en Esther gingen door naar de ronde van XNUMX.

Nog een van de koppels Wild Card Tess Van Dinteren en Milou Ettekoven thuis in première voor Claudia Fernandez en Julieta Bidahorra in een wedstrijd waarin de lokale bevolking niets kon doen om de Spanjaarden te stoppen. En het is dat Claudia en Julia ze controleerden alle tijden van de wedstrijd perfect en neutraliseerden hun rivalen met twee overtuigende sets (6-1 en 6-2).

Een andere van de moeilijke wedstrijden van de dag is degene die werd geconfronteerd met Nuria Rodriguez en Eli Amatriain geconfronteerd Mª Carmen Villalba en Carmen Goenaga. Ze begonnen veel beter Eli en Nuria dat ze, dankzij een spectaculaire peddel, erin slaagden hun rivalen in de eerste set te vernietigen zonder ze enige optie te geven. In de tweede set verbraken Eli en Nuria de wedstrijd en Villalba en Goenaga Ze werden wakker en begonnen hun beste peddel te laten zien, waarbij ze de tweede op een zeer krachtige manier pakten (2-6). Alles zou worden opgelost in een derde waarin alles gebeurde, geen van de koppels wilde Amsterdam verlaten en ze vochten als titanen om die laatste set te winnen die een van de koppels de doorgang naar de ronde van XNUMX zou geven. Uiteindelijk waren het Villalba en Goenaga die vanwege details de wedstrijd wonnen (6-7).

Ze kwamen op het toneel Patty Llaguno en Virginia Riera, in goede vorm, tegen Arantxa Soriano en Araceli Martínez. De eerste set begon met enige gelijkheid, maar al snel legden ze hun spel op Virginia en Patty die het spel begonnen te domineren. De eerste set werd gewonnen door 3-6, en de tweede was een waanzinnige set van Virginia en Patty die hun rivalen geen optie gaven om een ​​krachtig 0-6.

En tot slot hoeven we alleen maar commentaar te geven op het spel dat ze speelden Barbara las Heras en Vero Virseda geconfronteerd Marta Caparros en Marta Barrera. De eerste set begon gelijk en slechts één breken verschil deed de balans doorslaan in het voordeel van Barbara en Vero (6-4). De tweede set volgde een andere trend, Vero en Bárbara namen de controle over het ritme van de wedstrijd zonder hun rivalen enige optie te geven (6-2).

* U kunt al het nieuws in de wereld van paddletennis volgen in onze profielen Facebook y Twitter en abonneer je op onze Nieuwsbrief dagelijks nieuws.