Padel World Press - Bea en Delfi sta op met de titel van WPT Deens Open na het verslaan van Alejandra Salazar en Gemma Triay in drie sets.

Bea Gonzalez en Delfi Brea Vs Alejandra Salazar en Gemma Triay. De finale op de WPT Danish Open begon met een ongekende wedstrijd tussen echte experts in finales en een nieuw gevormd duo dat elk passerend toernooi laat zien dat ze tegen iedereen kunnen vechten. De laatste die er last van heeft, niets meer en niets minder dan Ari Sanchez en Paula José Maria.

Wereld Padel Tour

Bea en Delfi begonnen zonder complexen. Het ritme dat ze in de wedstrijd legden bracht de Menorcaanse en de Madrid-spelers van hun stuk, die niets konden doen om de aanvallen van het Spaans-Argentijnse duo te verdedigen. met nauwelijks gebreken, Delphi en bea ze namen de eerste set een onverwachte klap van de nummer twee van de wereld (6-2).

Delphi en bea

werd wakker Ale en Gemma in de tweede set en binnen een paar minuten hadden ze er al twee goedgekeurd breaks naar het Spaans-Argentijnse duo om een ​​ruime voorsprong te krijgen (1-4). Maar Delfi en Bea reageerden op het goede niveau dat de rivalen lieten zien en gaven korting op een van de breaks verloor gevaarlijk dichtbij op het scorebord. Maar nogmaals, de nummer twee keerde terug naar dat geweldige niveau om met drie games op rij de tweede set te winnen en de tafels op het scorebord te zetten (3-6).

Derde en laatste set en de show ging verder. Breken vroeg van Ale en Gemma dat, in een paar minuten, tegengegaan Delphi en bea om de wedstrijd 2-2 te binden. De pulsaties namen toe als het ritme van het spel, vooral van de kant van Delphi en bea die er voor het eerst op de set in slaagde om vooruit te komen met een breken in de negende wedstrijd. En, met nog een ander, werd het Spaans-Argentijnse duo, tegen alle verwachtingen in, met de titel van de Danish Open 2023.

* U kunt al het nieuws in de wereld van paddletennis volgen in onze profielen Facebook y Twitter en abonneer je op onze Nieuwsbrief dagelijks nieuws.