Padel Wereldpers - Ongelooflijke halve finales wachten ons in de WPT Marbella Masters met twee duels tussen de vier beste koppels van het moment.

Het nummer 3-koppel, Stupa en Di Nenno, neemt het op tegen Momo en Sanyo in de halve finale.

het opwindende kwartfinale dag Het herentoernooi begon met de verwachte confrontatie tussen Franco Stupaczuk en Martín Di Nenno tegen Fernando Belasteguin en Mike Yanguas.

Wat werd verwacht als een strak spel, veranderde in een echte show met in de hoofdrol de Superkids, die het circuit domineerde en Bela en Yanguas in minder dan een uur tijdloos achterliet en een klinkende overwinning behaalde door 6-2 en 6-1. Stupa en Di Nenno waren foutloos, maakten geen fouten en gunden hun tegenstanders geen breakkansen.

Deze nieuwe overwinning consolideert het indrukwekkende record van de koppel nummer 3 van de ranglijst, die het hele jaar door geen enkele afspraak in de halve finale hebben gemist. Bij deze gelegenheid zullen ze het opnemen tegen Momo González en Sanyo Gutiérrez.

Sanyo Gutiérrez en Momo Gonzalez ze culmineerden de dag met een uitstekende overwinning tegen Gonzalo Rubio en Álex Ruiz in de beste wedstrijd van de dag, die uiteindelijk in drie sets viel op de als kwart geplaatste ploeg: 7-6, 3-6, 6-2.

De bijeenkomst begon gunstig voor Momo en Sanyo. Het Spaans-Argentijnse duo stond met 5-2 voor in de eerste set, al zou de situatie voor hen ingewikkeld worden. Gonzalo en Alex Ze slaagden erin om tot drie setballen te redden en de set naar de tiebreak te brengen, waar Momo en Sanyo nog vier kansen kregen en bij deze gelegenheid faalden ze niet door de set veilig te stellen met een krachtige 7-6.

In de tweede set, Alex en Gonzalo ze kwamen er veel energieker uit. In een oogwenk stonden ze met 5-1 voor op het scorebord met twee setballen in hun voordeel. Momo en Sanyo waren echter vastbesloten om terug te komen en slaagden erin beide setpunten te redden, waardoor het gat terugliep naar 3-5. Echter, op zijn tweede service om de set af te sluiten, Gonzalo en Álex zorgden voor een definitieve 6-3.

Na een ingetogen optreden tijdens de tweede set zijn we getuige van een verbeterde versie van Sanyo Gutierrez in de derde set, waardoor de als vierde geplaatste teams het spel konden domineren en bezegel de overwinning met een 6-2.

Duel van Spaans-Argentijnse duo's in de halve finales

Aan de andere kant van de tafel worden de halve finales geleid door Agustín Tapia en Arturo Coello contra Paquito Navarro en Fede Chingotto.

De eerste wedstrijd van de kwartfinales was de leiding Paquito Navarro en Fede Chingotto, die tegenover Alejandro Galán en Jon Sanz stond. Galan en Sanz ze hebben veel werk voor de boeg, zoals bleek in deze wedstrijd. De #3's bereikten in hun eerste toernooi samen de kwartfinales, maar ze hadden niet hun beste dag.

Toegevoegd aan de slechte dag voor Galán en Sanz, lieten hun rivalen een indrukwekkend niveau zien, wat resulteerde in een klinkende 6-2, 6-1 overwinning voor Paquito en Fede op een exact tijdstip. De Argentijn en Spanjaard profiteerden van elke fout van hun tegenstanders en toonden perfecte efficiëntie bij breakkansen, met een foutloze vijf op vijf.

Paquito Navarro en Fede Chingotto Ze staan ​​voor de tweede keer op rij in de halve finale en staan ​​zaterdag tegenover Arturo Coello en Agustín Tapia.

Het zijn al 40 overwinningen! De kwalificaties schieten tekort Agustín Tapia en Arturo Coello. De nummer 1 blijft ongeslagen in het seizoen en voegde hun veertigste opeenvolgende overwinning toe in de kwartfinales tegen Javi Rico en Leo Augsburger, met een dubbele 6-4.

De wedstrijd was niet makkelijk voor Tapia en Coello. Aanvankelijk, Rico en Augsburger ze namen de leiding met een 2-0-score, waardoor de nr. 1's van achteren moesten komen. Na een prima start sloegen de fouten van Leo laat in de set om de balans in het voordeel van Tapia en Coello, met een uitslag van 6-4.

De machinerie van de nr. 1 kwam aan het licht in de tweede set, waar ze al snel met 5-2 op voorsprong kwamen. Ze moesten echter een beetje lijden, want Javi en Leo dichtten het gat naar 4-5. Maar dankzij een break wisten Tapia en Coello op voorsprong te komen in een moeilijkere partij dan de score duidde, met een einduitslag 6-4.

* U kunt al het nieuws in de wereld van paddletennis volgen in onze profielen Facebook y Twitter en abonneer je op onze Nieuwsbrief dagelijks nieuws.