Padel World Press.- Het was een langverwachte game, maar natuurlijk werden de verwachtingen in dit geval niet ingelost. De Alicante Open had niet het verwachte resultaat in de categorie vrouwen. Twee geweldige koppels maakten zich klaar om hun krachten te meten en natuurlijk De huidige nummer 1 in de Ranking besloot vanaf de eerste minuut het gaspedaal in te trappen om hun eerste titel van het jaar toe te voegen en overigens de dubbel van hun rivalen te vermijden.

In de beginfasen, Alejandra Salazar en Gemma Triay begonnen heel gefocust en maakten binnen een paar minuten duidelijk dat ze geen concessies gingen doen. Goed geplant op het veld, zeer solide zowel in aanval als verdediging, profiteerden ze van de momenten van ontkoppeling van hun tegenstanders om in een oogwenk een voorsprong van (6-0) te behalen.

In de tweede set herhaalde de geschiedenis zich. Ari en Paula konden geen manier vinden om de voortdurende aanvallen van de andere kant van de baan te stoppen. Zonder ideeën, zonder die vonk waarmee ze worden gekenmerkt, hebben ze onuitsprekelijk geleden om hun eerste game te behalen, die in het laatste stuk van de wedstrijd kwam.

zonder te ontspannen, willen laten zien dat ze dit seizoen de grote dominators van de Women's Ranking kunnen zijn, Alejandra Salazar - Gemma Triay samengevoegd in een emotionele knuffel, waarmee ze als teamgenoten de verovering van hun eerste titel vierden (6-0 en 6-1).

De magie van het Women's Circuit houdt niet op... En de Cupra Vigo Open wordt gespeeld van 09 tot 16 mei.

De show stopt niet en we kunnen alleen maar zeggen... Enjoy the Game!!

* U kunt al het nieuws in de wereld van paddletennis volgen in onze profielen Facebook y Twitter en abonneer je op onze Nieuwsbrief dagelijks nieuws.