Pàdel World Press - Cap sorpresa ressenyable als quarts de final del World Padel Tour La Rioja Open però si un autèntic partidàs entri Patti Llaguno i Victoria Iglesias davant de les Alayeto.

Marta Ortega i Bea González recuperar les bones sensacions després de l'ensopegada al primer torneig World Pàdel Tour de la temporada. I és que la madrilenya i la malaguenya han solucionat el seu partit amb molta autoritat contra una duríssima parella com ho és Aranzazu Osoro i Lucía Sainz.

Dos sets van ser suficients, un d'ells d'excel·lent, perquè les número tres del món segellessin el seu pas a semifinals i sumar-se així a la baralla pel títol (6-4 i 6-0).

Imatge

Una mica més dur va ser el partit de Ari Sánchez i Paula José María en cas de Bàrbara les Heras i Vero Virseda. Van entrar millor al partit les favorites que no van trigar a agafar les regnes del matx, encara que Bárbara i Vero seguien barallant, no obstant el primer set se'n va anar per a Ari i Paula per posar-se amb avantatge (6-3). El segon set va estar més disputat, Bárbara i Vero no perdien la cara al partit, però les actuals número u no volien deixar escapar l'oportunitat d'estar a les segones semifinals consecutives. D'aquesta manera aconseguien accelerar el ritme del partit en els moments finals per aconseguir la victòria i passar a semifinals (6-4).

Paula i Ari
Paula i Ari

En el següent partit de la jornada Alejandra Salazar i Gemma Triay saltaven a la pista per mesurar-se a Virginia Riera i Tamara Icardo. Les actuals número dos del classificació van començar atropellant al primer set amb un desplegament de pàdel espectacular davant el qual res van poder fer els seus rivals (6-2). El mateix va passar al segon set, Gemma i Ale no baixaven el peu de l'accelerador al mateix temps que els seus rivals s'anaven fent cada cop més petites davant la clara superioritat de les número dos del classificació (6-1).

Imatge

El darrer partit de la jornada posava en escena les Germanes Sánchez Alayeto contra Patty Llaguna i Victoria Iglesias. Les saragossanes estan recuperant la seva millor versió a mesura que van sumant partits, s'ha vist clarament al primer set dels quarts de final on no han deixat cap possibilitat a les rivals endossant-les un contundent 6-2 per avantatjar-se al marcador.

El segon set va ser totalment diferent, Victòria i Patti van començar a mostrar la seva millor versió per igualar les forces davant d'unes rivals que no baixaven el peu de l'accelerador oferint així un autèntic festival de pàdel al públic de la Rioja. El tie Break seria l?encarregat de desnivellar la balança amb la fortuna de cara a Patty i Victoria que empataven el partit (6-7).

El partit estava entrant en una espiral d'igualtat que no semblava resoldre sense cap altre tie break, però aprofitant els dubtes que van emergir a les saragossanes, Patti i Victoria ficaven una marxa més per neutralitzar els seus rivals en el que va ser una remuntada espectacular per passar a semifinals (4-6).