Pàdel World Press – Paula José María y Ari Sánchez fiquen la sisena cap al número u amb la seva victòria al World Padel Tour Comunitat de Madrid Master 2022.

Paulita i Ari han ficat sisena marxa i van directes al número després de fer-se amb la victòria en un dels grans torneig de la temporada, el World Padel Tour Comunitat de Madrid Master.

El partit començava amb igualtat màxima al lluminós, cap de les dues parelles aconseguia trencar la sacada del seu rival, fins que Victòria i Aranzazu van donar la primera urpada. La dupla hispano-argentina estava donant la seva millor versió i Paulita i Ari no aconseguien parar-les de cap manera. Finalment un trencar per part de Victòria i Aranzazu va ser suficient per fer amb la primera mànega (6-4).

El segon set començava amb una consecució de breaks per a ambdues parelles, però, aquesta vegada van ser Ari i Paula les que van agafar la batuta del set amb el joc a què ens tenen acostumats. En aquesta ocasió eren Victòria i Aranzazu les que no aconseguien parar a la parella número dos del rànquing que guanyaven el set amb un contundent 2-6 per deixar tot obert al tercer set.

El tercer començava amb un punt interminable en el segon joc en què es va viure de tot, les dues duples volien aquest punt, unes per empatar altres per culminar el trencar, finalment se'l van emportar Paulita i Ari per posar el 0-2 al marcador. Va ser aquí on el partit va prendre el rumb final, i va ser per al costat de Paula i Ari que, gràcies a un pàdel molt eficaç van aconseguir guanyar el partit amb un set pràcticament perfecte (1-6).