Pàdel World Press - Les parelles Nº3 i Nº 4 del classificació World Pàdel Tour s'acomiaden d'Alemanya en una jornada en la qual, les principals favorites, es fiquen de nou a les semifinals amb l'objectiu d'obrir bretxa a la raça.

El primer partit de la jornada enfrontava la millor dupla del món, Ari Sánchez i Paula José María contra Vero Virseda i Claudia Jensen que segueixen sense fer aquest pas per lluitar amb les parelles top del classificació.

L'extremenya i la de Reus començaven el partit com a autèntics remolins, sense donar cap mena d'opció als seus rivals, les quals eren incapaços de tirar endavant el servei. Això els va valer a les número u per avançar-se al marcador amb un parcial de 5-2. Vero i Claudia s'aixecaven de la lona diverses vegades, però no va ser suficient per igualar la contesa. Ari i Paula s'emportaven el primer set (6-4).

El segon set començava més igualat, amb un intercanvi de breaks que posava el 2-2 al marcador i esdevenia que la igualtat seria la nota dominant durant tot el set. Però no va ser així. I és que Ari i Paula van treure tot el seu armament per fulminar els seus rivals que, malgrat la resistència de Vero i Claudia, no van poder fer res per aturar-les (6-4).

El segon partit de la jornada posava dins del 20×10 a Tamara Icardo i Virginia Riera enfront de Alejandra Salazar i Sofia Araújo, un duel que ja s'ha produït diverses vegades amb el mateix final.

La veritat és que el partit començava a mode de batalla. Les dues parelles es feien fort al primer set i cap d'elles aconseguia imposar-se a l'altra amb facilitat. Tal era la igualtat que el primer set va haver d'anar al tie break. Aquí van estar una mica més encertades Virginia i Tamara que aconseguien avançar-se en el marcatri treure's una mica la pressió.

Això no va fer sinó motivar la dupla hispanoportuguesa que, amb un desplegament de tècnica i tàctica espectacular aconseguien empatar el partit i portar-lo al tercer i darrer set (6-4). Quina bogeria de partit! I és que, després que Sofia i Ale s'avancessin a l'últim set en el que semblava una victòria encarrilada, Tamara i Virginia capgiraven el marcador per aconseguir el seu pas a semifinals (4-6). Segon partit consecutiu eliminant la dupla hispanoportuguesa!

Seguim amb el partit entre Gemma Triay i Marta Ortega Vs Claudia Fernández i Victoria Iglesias, un duel força controlat per la menorquina i la madrilenya que va acabar amb un marcador de 6-3 6-2.

La Gemma i la Marta van començar molt ben assentades a la pista. Marta amb un desplegament físic espectacular i Gemma amb una selecció de tir impol·luta. El primer set avançava. Victòria i Claudia no podien parar l'arsenal de pàdel proposat per Marta i Gemma i el set finalitzava amb victòria de 6-3 per a les número dos. El segon set va seguir la tònica del primer. Marta i Gemma no abaixaven el peu de l'accelerador i la desmotivació per part dels rivals augmentava. D'aquesta manera, les número dos estaran a les semifinals del WPT German Padel Open.

I saltava la sorpresa a l'últim partit de quarts de final entre Patty Llaguno i Lucía Sainz enfront de Delfi Brea i Bea González. Un duel que necessito de tres sets per resoldre's 2-6 6-4 6-3.

Les número tres del classificació començaven neutralitzant completament Patty i Lucía, les quals no podien fer front al festival de pàdel desplegat per l'argentina i la malaguenya que els valia per apuntar-se la primera mànega (6-2).

Patty i Lucía, lluny de fer-se petites es van agafar a l'èpica per començar La Gran Remuntada. La igualtat començava a apoderar-se del 20×10 i el nerviosíssim, lligat al bon nivell que mostraven Lucía i Patty, s'apropiava de Bea i Delfi, a les quals, se'ls escapava el segon set (4-6). Amb el peu a l'accelerat, Llúcia i Patty es feien propietàries del partit i aconseguien per primera vegada al seu projecte el seu bitllet a semifinals.

* Pots seguir tota l'actualitat del món del pàdel en els nostres perfils de Facebook y Twitter així com subscriure't a la nostra Newsletter diària de notícies.