Des de la prestigiosa firma ens presenten més de prop les principals qualitats i característiques d'una de les seves pales més destacades per a la present temporada, que ja podem veure en mans de nombrosos jugadors del Circuit World Pàdel Tour.

Pàdel World Press .- Hi ha molts detalls que fan que superi a la seva antecessora. la Siux Origen 2016 introdueix una sèrie de nous materials, a més de renovar el seu disseny inicial. Per començar, d'ella es podria ressenyar que es tracta d'un model de control excel·lent que, a més, crida l'atenció per la seva potència.

Amb forma rodona, entre els seus materials s'ha utilitzat el carboni per a les cares i el marc. Al seu torn, té un pes que oscil·la entre els 350 i 370 grams mentre que perfil és de 38 mm.

Una altra de les seves principals novetats és que siux ha decidit utilitzar en aquesta pala per una Goma EVA Ultra Soft, més tova que l'empleada en el model original. Gràcies a ella, presenta un major punt dolç i una potència més elevada per esprémer-la al màxim a l'hora de rematar i volear.

A quin tipus de jugadors va dirigida? Especialment, a aquells de Nivell Avançat o Professional encara que, a causa de l'amplitud del seu punt dolç, també pot ser empunyada per aficionats d'un Nivell Intermedi que desitgin progressar en el seu joc.

La Fitxa Tècnica de Siux Origen 2016

- Tipus de Jugador: Professional.

- Pes: Entre 350-370 grams.

- Perfil: 38 mm.

- Forma: Rodona.

- Nucli: Goma Eva Ultra Soft.

- Cares: Carboni.

- Marc: Carboni.

- Tipus de Pala: Control.

Tal com es pot comprovar, des de la signatura han fabricat dos models en colors diferents (verd i blau), Tots dos amb les mateixes característiques i amb terminacions en brillant.

Siux Origen 2016 se suma a una col·lecció de pales composta per Spyder, Spartan, Alien, Tsunami 2.0 Roja, Tsunami 2.0 Verd, Tsunami 2.0 Lady, Furtive Pro, SX3 i SX3 Woman.

Així és Siux ... Feel the Pàdel !!!

Origen 2016: un exemple de l'evolució de Siux

* Pots seguir tota l'actualitat del món del pàdel en els nostres perfils de Facebook y Twitter així com subscriure't a la nostra Newsletter diària de notícies.