Pàdel World Press – Les parelles favorites impressionen en el seu debut al WPT Màlaga Open 2023 i avancen amb peu ferm als quarts de final.

En un emocionant dia d'acció al World Padel Tour Màlaga Open 2023, les parelles favorites han deixat clar per què són les principals contendents del torneig, avançant amb autoritat als quarts de final.

L'esperat debut de les quatre primers caps de sèrie del torneig no va defraudar. Ariana Sánchez i Paula Josepmaria, número u del rànquing, van escombrar en el seu primer partit a Màlaga, derrotant amb un contundent 6-1 i 6-0 a Ksenia Sharifova i Marta Borrero, l'última parella que havia aconseguit el seu lloc al quadre principal a través de la fase prèvia. Amb aquest brillant resultat, Ariana i Paula van assegurar la seva passada als quarts de final, on s'enfrontaran a Lucía Sainz i Aranza Osoro en un enfrontament ple d´expectatives.

Unes Aranzazu i Lucia que, seguint l'estela de les favorites, també van aconseguir una actuació sòlida en el seu debut. Imposant-se amb una clariana 6-2 i 6-3, van avançar als quarts de final deixant enrere Eli Amatriaín i Sofia Saiz.

En un partit igualment impressionant, Marta Ortega i Gemma Triay, les segones favorites del torneig, també van mostrar la seva superioritat als vuitens de final en vèncer amb un resultat idèntic al de les número u, 6-1 i 6-0, a la parella d'Araceli Martínez i Teresa Navarro. Ara, els segons caps de sèrie es preparen per enfrontar-se a Jessica Castelló i Sofia Araújo en allò que promet ser un emocionant enfrontament als quarts de final.

I és que la dupla hispanoportuguesa, la setena del rànquing, va aconseguir superar un dels partits més disputats de la jornada, derrotant Bea Caldera i Marta Barrera en un emocionant doble 7-6. Amb aquesta victòria, avancen als quarts de final amb la mira posada en el proper desafiament en el torneig.

Després de dues setmanes sense competir als tornejos de Premier Padel, Tamara Icardo i Virginia Riera van tornar a la competició amb força, aconseguint una folgada victòria de 6-2 i 6-1 contra Melania Merino i Ana Catarina Nogueira. Les quartes favorites ara s'enfrontaran a Verònica Virseda i Claudia Jensen, les quals van fer els seus deures guanyant a Victoria Iglesias i Alix Collombon per 3-6 i 5-7.

Obert de Màlaga

A la trobada més renyida de la jornada, els tercers caps de sèrie, Delfi Brea i Bea González, es van enfrontar a una ferotge resistència de les joves Andrea Ustero i Alejandra Alonso. Aquestes últimes van prendre la davantera emportant-se el primer set, però Delfi i Bea no es van donar per vençudes, remuntant amb una impressionant actuació per finalment guanyar el partit 2-6, 6-1 i 6-2. Ara, les terceres favorites s'enfrontaran als quarts de final amb les talentoses germanes Mapi i Majo Sánchez Alayeto.

Les saragossanes, en una altra trobada destacada, van demostrar la seva qualitat i van vèncer Marta Talaván i Nuria Rodríguez en dos sets, amb un marcador final de 7-5 i 6-2, avançant així als quarts de final.

Amb aquestes emocionants victòries i enfrontaments d'alt nivell, el WPT Màlaga Open 2023 continua deixant els fanàtics del pàdel expectants i ansiosos per presenciar els emocionants quarts de final.

* Pots seguir tota l'actualitat del món del pàdel en els nostres perfils de Facebook y Twitter així com subscriure't a la nostra Newsletter diària de notícies.