Pàdel World Press - Les dues parelles que ara mateix estan lluitant pel número u del món segueix el seu curs. Es veuran els Superpibes i els Golden Boys a la final?

En el primer partit de quarts de final al WPT Menorca Open, Paquito Navarro i Fede Chingotto van vèncer Coki Nieto i Jon Sanz en un duríssim partit de tres sets, amb un marcador de 7-6(2), 4-6 y 6-3. Tot i un inici prometedor per al sevillà i l'argentí, el partit va estar renyit en els primers dos sets. Al tercer, Paquito i Fede van defensar amb èxit un trencament d'hora i van guanyar el set 6-3 per assegurar la victòria.

Ara els esperen a les semifinals Arturo Coello i Agustín Tàpia, els quals van tirar endavant un partit que se'ls va complicar al segon set. I és que després d'un set demolidor en què van endossar un 6-1 en només 17 minuts als seus rivals, van cedir el segon set abans uns Alex Ruiz i Juan Tello que volia morir lluitant. Però, ja al tercer set, Coello i Tàpia van aconseguir el seu propòsit segellant el seu bitllet a semifinals (6-1, 4-6 i 6-2).

També van fer els deures Franco Stupaczuk i Martín Di Nenno davant Miguel Benítez i Jose Rico. Els Superpibes van entrar al partit amb una concentració excelsa i van aniquilar literalment els seus rivals en menys d'una hora de partit amb dos sets perfectes (1-6 i 0-6).

* Pots seguir tota l'actualitat del món del pàdel en els nostres perfils de Facebook y Twitter així com subscriure't a la nostra Newsletter diària de notícies.