Pàdel World Press - El vibrant escenari dels vuitens de final femenins al WPT Malmö Padel Open 2023 es va il·luminar amb la brillant actuació de les parelles favorites, a més de victòries de parelles que són a les portes del Màster Final de Barcelona.

En una jornada plena d'emocions, les reines del Menorca Open, Marta Ortega i Gemma Triay, van començar la jornada amb una victòria contundent per 6-2 6-0 sobre Ana Catarina Nogueira i Bea Caldera. Ara, la menorquina i la madrilenya es preparen per a l'enfrontament als quarts de final contra Lucía Sainz i Patty Llaguno, els qui, gastant les seves últimes bales per aconseguir estar al Màster Final de Barcelona, van aconseguir derrotar una de les duples més en forma de l'actualitat, Aranza Osoro i Jessica Castelló. En un emocionant duel que va incloure una remuntada espectacular, 3-6 6-1 7-6, Llaguno i Sainz van assegurar el seu lloc en la següent fase del torneig.

Els tocava el torn a les Nº1, les quals van traçar el seu camí directe cap als quarts de final amb un enlluernador rendiment, segellant el seu avenç en vèncer amb autoritat per 6-3 6-0 a la dupla conformada per Ana Fernández De Ossó i Mari Carmen Villalba, aquesta última acomiadant-se del World Padel Tour amb el torneig en curs i només el P1 de Milà a l'horitzó abans de retirar definitivament la pala.

Els seus rivals a quarts de final seran Verònica Virseda i Claudia Jensen, en un xoc que promet elevar la intensitat a la recerca d'un lloc al Màster Final. Verónica Virseda, també immersa en l'emocionant lluita per classificar, va avançar als quarts de final amb Claudia Jensen en imposar-se amb un convincent 6-2 6-1 sobre Carolina Navarro i Marina Guinart.

Torn per a les saragossanes, Mapi i Majo Sánchez Alayeto, que mantenen la pressió en el seu duel amb Virseda i Llaguno. Les bessones, defensant les dues últimes places d'accés al Màster Final, van assegurar el pas a quarts en dominar amb un doble 6-3 a Sofia Saiz i Marina Lobo. Ara, es preparen per enfrontar-se a Delfi Brea i Bea González, debutants a Malmö i que van iniciar el seu camí amb una victòria per 6-3 6-2 davant Alix Collombon i Lorena Rufo.

Els darrers caps de sèrie a entrar a escena van ser Alejandra Salazar i Sofia Araújo. La dupla hispanoportuguesa va consolidar la seva posició en derrotar Andrea Ustero i Alejandra Alonso amb un contundent 6-1 6-2. Als quarts de final, s'enfrontaran a una parella que històricament els ha presentat desafiaments, Tamara Icardo i Virginia Riera. Les cinquenes classificades van avançar a aquesta fase després de superar un emocionant duel, imposant-se amb un doble 6-3 a Lara Arruabarrena i Marta Arellano, una parella que va partir des de la fase de classificació a l'últim enfrontament de la jornada.

* Pots seguir tota l'actualitat del món del pàdel en els nostres perfils de Facebook y Twitter així com subscriure't a la nostra Newsletter diària de notícies.