Padel World Press – José Rico i Agustín Gutiérrez aconsegueixen una treballada victòria davant uns Ramiro Moyano i Xisco Gil que venien de fer una autèntic partidàs contra Momo González i Alex Ruiz.

El primer partit de la jornada de vuitens prometia espectacle, Coki Nieto i Martín Di Nenno s'enfrontava a Punxo Fernández i García Diestro.

Un partit en el qual Coki i Martín van entrar amb una concentració màxima, ferris en defensa i amb molt bones eleccions al tir final. La parella hispano-argentina estava creant un remolí de pàdel que no podien parar els seus rivals. Això donava com a resultat un resultat al primer set força voluminós, 6-2 per la Martín Di Nenno i Coki Nieto.

El segon set va ser força diferent, Punxo i Destre començaven millor el partit amb diversos jocs a favor seu per obrir bretxa al marcador. Però Martín i Coki no perdien la cara al partit igualant el set fins al 5-5, tot semblava decidir-se al tie break. Però la parella hispanoargentina no estava per la feina i, amb dos jocs seguits, es feien amb el set i amb el partit (7-5).

I el partidàs de la jornada, Fernando Belasteguin i Arturo Coello contra una parella que cada setmana ens deixa motius per pensar que ben aviat estaran a dalt, Juanlu Esbri i Edu Alonso.

Ja al primer set es notava com transcorreria tot el partit, o almenys el primer set. Juanlu i Edu semblen que porten jugant vuitens de final tota la vida; desimboltura, personalitat, lluita i, per descomptat, qualitat. El partit eren tan semblant que només el tie break resoldria el primer set. I així va ser, Bela i Coello es feien amb el primer set amb superant un tie break molt complicat (7-6).

La motivació dels joves jugadors no se'n va anar amb aquest primer set, de fet va augmentar fins al punt de fer una marxa més al seu joc. Cosa que era molt difícil. Així va ser, Juanlu i Edu desplegant un pàdel espectacular van guanyar el segon set a Bela i Coello, posant així les taules al marcador (4-6).

Tot es decidiria al tercer set, un set que començava, com no podia ser d'una altra manera, amb una paritat màxima. De fet fins al 3-3 no es va consumar el primer trencar, un break per part de Bela i Coello que va ser definitiu per a l'esdevenir de la trobada. La parella hispanoargentina estarà a quarts de final demà (6-3).

316115140_5557623197624098_5748651070418347788_n
World Padel Tour Buenos Aire Master

Un altre dels partits de la jornada ha estat el que va enfrontar a Ramiro Moyano i Xisco Gil, una parella en un gran estat de forma contra una parella guerrera que ho donaria tot, José Rico i Agustín Gutiérrez.

El partit va ser molt inversemblant, el primer set va començar com s'esperava. Ramiro Moyano i Xisco Gil dominaven la contesa amb un pàdel ordenat i molt tàctic, pràcticament impenetrable. Això va donar com a resultat apuntar-se el primer gol del partit i encarrilar així el partit (3-6).

Però la cosa va canviar radicalment en el segon set, José i Agustín van començar a mostrar el seu millor nivell. José Rico i Agustín Gutiérrez van capgirar el marcador amb dos sets pràcticament perfectes, excel·lent en tot. Si aquesta parella aconsegueix seguir amb aquest nivell pot fer molt de mal a qualsevol oponent. José Rico i Gutiérrez a quarts de final del Buenos Aires Padel Master.

Agustí-Gutiérrez

Tres argentins entraven a la pista en un altre dels partits calents de la jornada, Miguel Lamperti i Jon Sanz es veien les cares contra Agustín Tàpia i Sanyo Gutiérrez. Sanyo i Tapia van començar el partit sense donar una sola opció als seus rivals. Tàpia arribava i rematava tot, i Sanyo portaven el tempo del partit com volia. 1-6 al primer set sense despentinar-se. El següent va estar més renyit. La capacitat que té la parella Jon-Lamperti és llegendària, però no va ser suficient per empatar el partit, que, per detalls finals, es van emportar Tapia i Sanyo per segellar el seu pas a quarts de final (4-6).

Entrava al 20×10 dos argentins més, Maxi Sánchez i Lucho Capra, a l'altra banda, Paquito Navarro i Mikel Yanguas. Paquito i Mikel estan trobant la fórmula per fer grans coses junts. El sevillà al?esquerra és demolidor i Mikel l?acompanya perfectament amb aquesta qualitat que atresora. No van donar cap opció a Maxi i Lucho. 3-6 per la Mike i Paco.

Al següent les coses van canviar, Maxi i Lucho veien oportunitats per empatar el partit i no volien desaprofitar-les. El segon set estava molt igualat, podria caure de qualsevol dels dos costats, però, finalment, una urpada final per part de la dupla espanyola en forma de trencar trencava el somni de la parella argentina (5-7). Paco i Mike estaran demà a quarts de final.

També van aconseguir una victòria, en part còmoda, Franco Supaczuk i Pablo Lima davant Javier Barahona i Javi García Mora. El Chaqueño, animat per la seva afició, amb el Canó de Porto Alegre mostraven la seva millor versió abans uns rivals que no van poder fer res per contrarestar el bon joc dels seus rivals que van aconseguir el primer set per 2-6. Al segon Los Javis ho van intentar i van estar a prop de donar un ensurt a Franco i Pablo, però finalment aconsegueixen el seu pas a següent ronda per la mínima (4-6)