Pàdel World Press - Molta tensió en els partits que han marcat el pas a vuitens de final del World Pàdel Tour Amsterdam Open 2022.

Començaven els setzens de final al circuit masculí del WPT Amsterdam Open 2022 amb un partit en què, la parella formada per Pincho Fernández i José García Diestro, aconseguien una contundent victòria en dos sets davant de Iván Ramírez i Raúl Marcos. No van deixar opcions als seus rivals, ni al primer set (6-0) ni al segon (6-2). Molt bones sensacions per a la dupla espanyola.

Punxo-Fernández-World-Padel-Tour

S'estrenava a Amsterdam Juan Martín Díaz, al seu costat Alexandre Arroyo, a l'altra banda José Solano i Daniel Windahl. El partit començava igualat amb les dues parelles fabricant un pàdel molt vistós i eficaç alhora, de fet el 5-5 imperava al marcador en els moments finals del primer set. Però va arribar la urpada de Windahl i Solano, que van inclinar la balança a favor seu amb un trencar (5-7)El següent set seria més còmode per a la parella que venia de prèvies, que va clavar el cop final i es va emportar el partit amb 3-6 final.

Una altra de les parelles que està trobant el nivell en aquest tram final de temporada és la formada pels argentins Lucho Capra i Maxi Sánchez. Però els tocava un os en setzens, Jon Sanz i Miguel Lamperti. Maxi i Lucho van entrar millor al partit i neutralitzaven pràcticament tot el que proposaven Miguel i Jon que es desesperaven a mesura que passaven els minuts. Els argentins estan començant a compenetrar-se a la perfecció combinant la màgia de Lucho amb el lliurament i la potència de Maxi que passen a següent ronda amb un doble 6-3.

Maxi-Sánchez-World-Padel-Tour

Entraven a escena la parella Wild Card Sten Ritchers i Robin Sietsma contra «Els Javis» Leal i Rico. Aquests començaven fort, Rico portava la batuta del partit i no fallava una bola, lleial per la seva banda, caçava tot per dalt i neutralitzava la parella holandesa, 2-6 al primer set. El següent set va estar més igualat, només un trencar de diferència va desencadenar el final del partit, que es van emportar els espanyols per un 4-6 final.

Gonzalo Rubio i Miguel Benítez s'enfrontaven a Pablo Lijó i Javier Ruiz en un partit que només va tenir dos protagonistes. I és que Pau i Javi, que no donaven cap opció als seus rivals, desplegaven un pàdel estratosfèric per mitjà d?una defensa impenetrable i una decisió de rematades perfecta. El partit va acabar amb dos sets perfectes per Pau i Javi que passen a la següent ronda (0-6 i 1-6).

Un dels plats forts de setzens era el duel en què es veien les cares dues duples en un moment de forma extraordinari, Fede Chingotto i Juan Tello Vs Miguel Yanguas i Coki Nieto. El partit va començar igualat, les dues parelles mostraven una bona versió i el primer set es va decidir per un trencar de diferència, en aquest cas per a la parella argentina (4-6). Coki i Mikel entraven millor al segon set ia poc a poc ho van anar encarrilant fent-se amb ell per una diferència de dos breaks (6-3). Tot es resoldria al tercer, que va començar amb una igualtat màxima, les dues parelles estaven en el seu millor moment del partit i cap volia abandonar Amsterdam. El tie break inclinaria la balança per als argentins, Chingotto i Tello, que, per detalls, es van emportar el partit i passen als vuitens de final (6-7).

Tello-World-Padel-Tour

Un altre dels partits de la jornada vespertina tenia com a protagonistes a Agustín Gómez Silingo y Juan Cruz Belluati contra Sergio Alba y Antón Sense Riola. Un partit molt igualat que es va decidir pels detalls. Les dues parelles plantejaven un gran pàdel, amb molta defensa i bones decisions finals, encara que els errors no forçats també tenien un cert protagonisme. El primer set es va decidir per un solitari break de diferència, i el segon va haver d'anar-se'n directament al tie break, a causa de la igualtat que imperava al lluminós. Finalment Silingo i Belluati es van emportar la contesa per (6-7).

En el següent partit també regnaria la tensió, dos antics companys cara a cara, Lucas Bergamini (company de Victor Ruiz) i Lucas Campagnolo (company Javi Garrido). La igualtat imperava des del primer moment a Amsterdam, totes dues parelles oferien un pàdel digne d'una final amb un ritme frenètic de partit. El primer set va haver de decidir-se al tie break que se'n va anar per Bergamini i Víctor (7-6). El segon set feia la sensació que podria acabar de la mateixa manera que el primer, però la realitat és que un trencar de diferència va marcar el final del partit i el passi a vuitens de Lucas Bergamini i Víctor Ruiz (6-4).

Els campions del WPT Madrid Master entraven a l'escenari, Bela i Coello s'enfrontaven a Salvador Oria i Jorge Ruiz. El primer set va estar força igualat encara que la parella hispà – argentina va fer els deures i va aconseguir resoldre'l amb autoritat. Al segon Oria i Ruiz es van desconnectar i els campions de Madrid seguien amb el seu joc demolidor. Finalment, Bella i Coello van finalitzar el partit per 2-6.

Un altre dels partits de la tarda era el que enfrontava a Ramiro Moyano i Xisco Gil front Barahona i Mora. Les bones sensacions comencen a aparèixer a la dupla formada per Gil i Moyano que, amb dos tornejos seguits força bons, van completar un partit espectacular sense donar cap opció als seus rivals (6-1 i 6-3).

Eduardo Alonso i Juanlu Esbri, que venien de prèvies van aconseguir resoldre amb força autoritat un partit davant d'una dupla molt combativa, José Rico i Agustín Gutiérrez. La parella que venia de prèvies va començar el partit com a míssils, desplegant un pàdel potent, amb ritme i de molts quirats, no van poder fer res José i Agustín per aturar-los (6-2). El següent set va estar més igualat, Josep i Agustí començaven a trobar-se, però és cert que Edu i Juanlu no van abaixar el peu de l'accelerador i es van emportar el partit amb set final per (6-4).

I el darrer partit de la jornada estaria a càrrec dels finalistes del WPT Madrid Master, Momo i Alex davant dels locals Mejier i Maarsen. El primer set no va deixar cap dubte, Momo i Alex es van trobar molt còmodes a la pista i contra això, no van poder fer res els holandesos (6-0). El següent set va ser totalment diferent, els locals es van entonar i el partit s'igualava per a sorpresa del públic, un públic que volia més pàdel. És per això que aquest segon set va haver de decidir-se al tie break, on, amb molta dificultat, van guanyar els espanyols per passar a la ronda següent.

* Pots seguir tota l'actualitat del món del pàdel en els nostres perfils de Facebook y Twitter així com subscriure't a la nostra Newsletter diària de notícies.