Pàdel World Press – Sanyo i Momo es fiquen les semifinals de l?Open de Brussel·les, malgrat l?acció que ha incendiat les xarxes socials. Els Superpibes seran els seus rivals a la següent ronda després de vèncer la dupla Yanguas – Bela.

Molta polèmica al partit entre Álex Ruiz i Juan Tello Vs Momo González i Sanyo Gutiérrez que va embrutar una mica el gran partit que van oferir les dues parelles al públic de Brussel·les, però bé, són coses del joc. El partit començava amb un Sanyo i un Momo aclaparadors. Aquesta parella s'està compenetrant de manera increïble en molt poc temps, i és que en pocs minuts es feien amb el primer set de manera espectacular i sense deixar respirar els rivals (6-1).

Va ser al segon set on es va produir l'acció que en pocs minuts va inundar les xarxes socials; Instagram, Twitter o Tik Tok. Després d'un set força igualat, Sanyo Gutiérrez ho liquidava amb una rematada X4 per aconseguir el bitllet a semis, però alguna cosa havia passat. Àlex Ruiz es va dirigir al jutge àrbitre per demanar una revisió, i és que al jugador malagueny li havia caigut el rellotge quan estava defensant l'atac dels rivals, cosa que, segons el reglament, no pot passar.

Per aquest motiu, es va anul·lar aquest punt i el partit va haver de reprendre's fins arribar al tie break. I ara sí, Sanyo i Momo ho finalitzaven aconseguint el seu objectiu (7-6).

Momo González

Ara tindran com a rivals a semifinals un incansables Franco Stupaczuk i Martín Di Nenno, de manera versemblant la parella més en forma del circuit després dels Golden Boys. Els Superpibes posaven fi al primer torneig disputat per Mike Yanguas i Fernando Belasteguin amb força solvència. Van dominar totes les fases del partit i no van generar dubtes en cap moment davant d'una parella que, amb la qualitat que atresora, et pot ficar en un embolic. Van estar ferms en defensa i molt eficaços en atac, és per això que demà estaran a les semifinals del Open de Brussel·les (3-6 i 2-6)