Pàdel World Press - Martín Vaig donar Nenno es retira del partit que estava disputant a Egipte amb la seva parella Coki Nieto per problemes físics o de salut, classificant així els seus rivals Jofre i Sánchez per a la següent ronda.

Di-Nenno-2
Di-Nenno-2

La parella formada per Coki Nieto i Martín Di Nenno començaven la seva aventura al New Giza Premier Padel P1 a la jornada matutina del dia d'avui. Un torneig que abordaven amb molta confiança després de la seva primera actuació al World Padel Tour Menorca Open 2022.

Els rivals a batre al primer partit de la jornada eren Iñigo Gofre i Emilio Sánchez Chamero. El primer ésser començava molt bé per Coki i Martín oferint al públic egipci una gran versió. Defensa fèrria i atac agressiu triant a la perfecció els punts de càstig per convertir-los en guanyadors. D'aquesta manera aconseguien neutralitzar els seus rivals al primer set amb un contundent 6-1.

El segon set seria una altra pel·lícula totalment diferent, Gofre i Chamero aconseguien espavilar després d'un set gairebé en blanc i mostraven la seva millor versió sobre el 20×10. Però és veritat que alguna cosa a Martín no anava bé, se'l notava cansat i el seu desplegament per la pista no era com al primer set. Gofre i Chamero aconseguien empatar el partit per 3-6.

Però lamentablement Martín Vaig donar Nenno no va poder continuar i es retirava del partit amb la seva parella Coki Nieto, sense disputar el tercer, fent la passada a següent ronda als seus rivals Gofre i Chamero.