ALTA TENSIÓ A LA INAUGURACIÓ DEL QUADRE PRINCIPAL DE L'ATP TENERIFE OPEN

Apt Padel Tour

Pàdel World Press - Començava el quadre final del ATP Pàdel Tour Tenerife Open amb la presentació sobre la pista de noves parelles i molta igualtat en diversos dels partits disputats.

Anem amb un dels enfrontaments més igualats de la jornada del matí. S'enfrontaven les parelles compostes per Maties del Moral y Santi Frugoni enfront de Jerome Inzerillo y Jesús Ruiz, la parella hispanofrancesa va saber manejar bé els temps en el primer set liquidant amb un rotund 6-3.

Tot va canviar al segon set, que amb un canvi tàctic perfecte de Maties del Moral y Santi Frugoni van aconseguir portar al tercer set el partit amb un altre 3-6. I el tercer es va traduir en un igualtat màxim amb les dues parelles barallant per l'anhelat passi a següent ronda, de fet es va haver d'arribar al tie break que van resoldre amb molt d'esforç Maties del Moral y Santi Frugoni. (7-6)

APT Pàdel Tour

Els finalistes d'Hongria, Maxi Sánchez Blasco i Juani de Pascual, debutaven davant una parella de prèvies Còrdova i Sager, amb un partit molt igualat en què es van veure diversos trencaments de servei per part de les dues parelles fins a un 4-4 al marcador. Aquí van començar les hostilitats per part dels argentins que no van donar opció i van trencar la sacada dels seus rivals per guanyar la primera tanda. (6-4)

Els argentins van continuar amb el bon joc que els caracteritza i van endossar un 4-0 als seus rivals, aquests no ho van donar tot per perdut i van lluitar fins al final, però els favorits tancarien el partit amb un 6-3 i el seu pas a següent ronda.

El torn matinal es tancava amb un partit d'alta tensió entre una de les parelles revelació del torneig, Joel Fernández i Carlos Eugenio Barrera, que es ficaven al quadre des de les rondes pre-prèvies per enfrontar-se amb José Luis González i Antonio Luque.

González i Luque van aconseguir resoldre la igualtat a què els va sotmetre la parella canari i van aconseguir endur-se la primera mànega per un ajustat 6-3. Al segon set no hi va haver sorpreses, González i Luque van aconseguir rematar el partit amb un contundent 6-2 per passar a la següent ronda.

També van aconseguir passar de ronda els canaris Aday Santana i Víctor Saenz en un partit d'alta tensió que va poder caure del costat de les dues parelles, però igual que la parella formada per  Diego Ramos-Agustín Torre i Del Castillo-Pérez van segellar la seva passada a vuitens de final.

Arribava el torn de tarda i amb el debut de parelles com Diego Ramos i Agustín Torre que després d'un igualtat màxima al primer set que van aconseguir resoldre per la mínima, es van emportar el partit amb un segon set que no va tenir res a veure amb el primer set 6-1 en cas de Joaquim Florensa i Marc Monne i directes a següent ronda.

El següent partit enfrontava a Diego Gil i Jairo Batista contra Mario del Castillo i Javier Pérez Morillas, aquests últims van entrar a la pista en sisena marxa i Diego i Jairo no ho aconseguien controlar, però van treure forces per portar el marcador a un 3-2 favorable als sevillans. Aquí s'ha acabat el partit!

I és que Diego i Jairo no van aconseguir fer ni un joc més amb la parella sevillana brindant un pàdel espectacular fins arribar a un 9-0 de parcial 6-2/6-0.

Arribava el següent partit del torn de tarda amb 4 protagonistes de luxe Aday Santana i Víctor Saenz s'enfrontaven a Jeremy Scatena i l'argentí Exequiel Mouriño als que, en un partit molt igualat que es va decidir al tercer, van aconseguir eliminar amb un 6-2/ 6-7 i 6-3.

El partit va començar d'una manera aclaparadora per la parella canària que es va emportar la primera mànega amb gran solvència davant uns rivals que no aconseguien ficar el ritme que volien al partit. (6-2)

El segon set va ser molt més igualat, sense cap concessió de servei fins al 4-4 on la Santana i Saenz van aconseguir trencar el servei dels seus rivals. Semblava que el partit acabaria, però Jeremy Scatena i l'argentí Exequiel Mouriño van salvar dues boles de partit per aconseguir emportar-se el set i portar el partit fins al tercer.

Ja al tercer la igualtat va ser la nota dominant fins al setè joc on es va desequilibrar la contesa perquè els canaris segellessin el seu passi a vuitens de final amb un 6-3.

* Pots seguir tota l'actualitat del món del pàdel en els nostres perfils de Facebook y Twitter així com subscriure't a la nostra Newsletter diària de notícies.

Autor: Pàdel Word Press

Pàdel World Press és un periòdic en línia dedicat al món del pàdel que, durant 24 hores al dia, s'encarregarà d'oferir l'última hora del segon esport més practicat a Espanya. Notícies, entrevistes, reportatges, anàlisi ... Tots els aficionats podran gaudir del pàdel des d'un nou punt de vista, sempre sota la serietat, el rigor periodístic i els coneixements d'un equip amb més d'una dècada d'experiència en el món del pàdel.