Pàdel World Press - Les número u del món s'enfrontaran a la primera semifinal del WPT Paraguai Open a Bea González i Martita Ortega.

Un dels primers partits de la jornada de quarts de final era el disputat entre les actuals número u del rànquing World Padel Tour, Alejandra Salazar i Gemma Triay contra una de les duples més en forma de la temporada, Virginia Riera i Tamara Icardo. Un matx que va començar amb un primer set força igualat en què les número u van donar aquest plus final que va valer per aconseguir l'avantatge al marcador (4-6).

Tot i el resultat, Tamara i Virgínia no van perdre la cara al partit i van seguir amb el bon nivell que estan demostrant a cada torneig. És per això que el partit seguia estant molt semblant, tant que el marcador se n'anava al 5-5 i tot semblava indicar que el tie break seria l'única manera de desempatar. Però això no estava als plans d'Ale i Gemma, que, amb dos jocs seguits al tram final, van aconseguir el seu bitllet per a semifinals (5-7).

World Pàdel Tour

Un altre dels partits de final que donaria com a resultat la segona parella semifinalista del WPT Paraguai Open 2023 era el que enfrontava a Martita Ortega i Bea González Vs Marta Talaván i Lorena Rufo. Un matx que, a diferència de l'anterior, es va haver de desempatar al tercer set.

Tot el partit va estar marcat per la igualtat, cap de les parelles no era clara dominadora i un pas en fals podia ser fatal per a qualsevol de les dues. Marta i Bea aconseguien avantatge en el primer set, un set en què van gestionar millor els trets guanyadors i van saber resistir en defensa quan les rivals tenien el servei. D'aquesta manera, i amb només un trencar de diferència, la madrilenya i la malaguenya aconseguien aquest avantatge al marcador (6-4).

No obstant, Marta i Lorena no havia dit la seva última paraula, van fer més gasolina al motor i es feien amb les regnes del set. Tot i l'intent de les número tres del món per seguir-les al marcador, les rivals van ser millors i van aconseguir empatar el partit (4-6).

Tot es resoldrien al tercer set. Un set en què Bea i Marta aconseguien un avantatge de 4-1 al marcador fent pràcticament impossible la remuntada rival. Tot i així, Marta i Lorena van tirar de punt d'honor i es van posar molt a prop al marcador. Encara que, finalment van ser Marta i Bea les que van donar el cop final per estar a la semifinal de demà (6-4).

* Pots seguir tota l'actualitat del món del pàdel en els nostres perfils de Facebook y Twitter així com subscriure't a la nostra Newsletter diària de notícies.